Training

Soms kan het natuurlijk gebeuren dat je zelf niet in de mogelijkheid bent om je paard te trainen/rijden. Of dat je paard eerst meer bevestigd moet worden voordat je er zelf mee aan de slag kan. Hierbij kan ik je helpen!

Door mijn opleidingen aan de Freestyle Academy ben ik ervaren in het aanleren en trainen van paarden binnen het Freestyle Systeem. Hieronder vallen de basistechnieken loswerken, grondwerk en dubbele lange lijnen. En het (uiteindelijke) rijden waarvoor deze technieken als ondersteuning dienen. Daarnaast is uit onderzoek is gebleken dat paarden die met het Freestyle Systeem beleerd werden significant minder stress hadden.

Het mooiste is natuurlijk wanneer we de training (ten zijner tijd en wanneer mogelijk) kunnen combineren met lessen. Zodat je ook samen leert met je paard, en de training uiteindelijk ook zelf weer op kan pakken. In de training kunnen we waar nodig ook het gedrag van het paard mee nemen en kijken naar eventueel probleemgedrag. Zoals bijvoorbeeld het leren van het correct en ontspannen op de trailer gaan.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je nog wat vragen? Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen!